Η συλλεκτική εμφάνιση που παρουσίασε η Ελλάς Βερόνα για τα 120 χρόνια ιστορίας του συλλόγου έχει έντονο «άρωμα» Ελλάδας, με τη φανέλα να φέρει πάνω της, την ελληνική σημαία. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει μέσα από μόλις 500 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα φορέσουν οι παίκτες της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο (08/04), στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σασουόλο.
Τα χρώματα της φανέλας χωρίζονται στο γνωστό κίτρινο και κυανό, με την ελληνική σημαία να στέκεται στο ύψος της καρδιάς, ενώ, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και διάφορα διακριτικά μηνύματα που παραπέμπουν στην ιστορία της ομάδας. Η καμπάνια της παρουσίασης, μάλιστα, γυρίστηκε σε δύο ιδιαίτερες τοποθεσίες ώστε να τιμήσουν τις «ρίζες» του συλλόγου.
Η πρώτη ήταν το “Liceo Classico Scipione Maffei”, το Κολλέγιο όπου οι μαθητές του δημιούργησαν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο Ελλάς Βερόνα, το 1903, για να τιμήσουν τον Έλληνα καθηγητή τους, Ντέκιο Κορουμπόλο, ενώ, η άλλη ήταν το κάστρο Castelvecchio, που αντιπροσωπεύει την πόλη της Βερόνας.