Ξύλινα ρόπαλα, μεταλλικές και πλαστικές βέργες, τσεκούρια σε διάφορα μεγέθη, μαχαίρια, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και διάφορα αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές σε εγκαταλελειμμένο οίκημα το οποίο συνορεύει με παράρτημα λέσχης φιλάθλων αθλητικού σωματείου. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους μετά από πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στο χτίσμα και στο οικόπεδο και ανακάλυψε πλήθος παράνομων αντικειμένων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

   * Μπαγκαζιέρα υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας που εκλάπη τις προηγούμενες ημέρες, περιέχουσα το υπηρεσιακό βιβλίο της μοτοσυκλέτας και την πινακίδα κυκλοφορίας

   * Ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧΕ αυτοκινήτου για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή

   * Τσεκούρια διάφορων μεγεθών

   * Ξύλινα ρόπαλα

   * Μεταλλικές και πλαστικές βέργες

   * Καπνογόνα, κροτίδες και φωτοβολίδες

   * Πυροτεχνικές κατασκευές

   * Εκτοξευτήρες φωτοβολίδων

   * Ναυτικοί πυρσοί

   * Σπαθί

   * Δρεπάνι

   * Υαλοθραύστης

   * Πτυσσόμενη ράβδος

   * Ζυγαριές ακριβείας

   * Μαχαίρια διάφορων μεγεθών.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για παράβαση του νόμου για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση των νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων - πυροτεχνημάτων, καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Στο σημείο κλήθηκε αρμόδιο συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση και φωτογράφιση του χώρου. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και στο παράρτημα λέσχης φιλάθλων, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής και του υπευθύνου λειτουργίας του, το οποίο διαθέτει την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια λειτουργίας. Εκεί βρέθηκαν σημαία, μπλούζες, κασκόλ, καπέλο κλπ με διακριτικά άλλων ομάδων της πόλης. Προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.