Με ένα πλατινένιο, τρία χρυσά και δύο χάλκινα βραβεία επέστρεψε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης από τη βραδιά νικητών των Tourism Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου θεσμού του τουριστικού κλάδου που αναδεικνύει τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης βραβεύτηκε με πλατινένιο βραβείο για τη διαχείριση και ενίσχυση της εικόνας του προορισμού και με δύο χρυσά βραβεία για την προώθηση της γαστρονομίας της Θεσσαλονίκης και για την παραγωγή «Τουρίστας στην πόλη μου» σε συνεργασία με τον Ευτύχη Μπλέτσα. Επίσης απέσπασε δύο χάλκινα βραβεία για τη στρατηγική του οργανισμού κατά την προσέγγιση της αγοράς του Ην. Βασιλείου και για τη διοργάνωση Fam & Press Trips.
Τα βραβεία παρέλαβαν η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Βούλα Πατουλίδου, η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΟΤΘ και αντιδήμαρχος Τουρισμού Θεσσαλονίκης Μαρία Καραγιάννη, η ταμίας του ΟΤΘ και αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρύσα Γρανούζη και ο παρουσιαστής -παραγωγός της εκπομπής happy traveller Ευτύχης Μπλέτσας.