Στους δρόμους προς Αεροδρόμιο και προς Νέα Μουδανιά πραγματοποιούνται, σήμερα, εργασίες.
Συγκεκριμένα:
Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα πραγματοποιούνται έως και αύριο Σάββατο 22 Απριλίου 2023.
Πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της οδού Μαρίνου Αντύπα, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου για τη Γεωργική Σχολή (έξοδος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών προς Θεσσαλονίκη) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Κάλλας (στο ύψος της επιχείρησης “ΙΟΝ”), στο ρεύμα ανόδου από τη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.  
Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Επίσης, ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών-κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες καθαρισμού αφορούν σε φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας έως τη Γέφυρα της Ποτίδαιας με κατεύθυνση προς την Ποτίδαια. Οι εργασίες θα γίνουν από 7 το πρωί έως τη δύση του ηλίου και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν .
Οι εργασίες αποκατάστασης αφορούν σε κατεστραμμένα αμφίπλευρα μεταλλικά στηθαία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών και στις δύο κατευθύνσεις.