Άρχισαν οι... μηνύσεις στο προεκλογικό σκηνικό. Συγκεκριμένα:

Μήνυση υπουργού Επικρατείας Γ.   Γεραπετρίτη εναντίον Πρόδρομου  Εμφιετζόγλου και Έλενας Ακρίτα.  Ο κ. Εμφιετζόγλου έγραψε στο Twitter ότι "όπου υπάρχει βρώμα και ο Γεραπετρίτης" και τον συνέδεε με τις υποθέσεις Φουρθιώτη, Λιγνάδη και της 12χρονης κοπέλας. Η κ. Έλενα Ακρίτα ανήρτησε την άποψη Εμφιετζόγλου. 

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» υπέβαλε μήνυση στον Αντώνη Μυλωνάκη. Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του βρίσκονταν αστυνομικοί προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, σύμφωνα με καταγγελία του  βουλευτή. Ο κ. Μυλωνάκης είχε αναφέρει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι οι βουλευτές του κόμματος έδιναν 500 ευρώ "μαύρα" στον αρχηγό του κόμματος.

Σήμερα, ο Αντώνης Μυλωνάκης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για το χθεσινό περιστατικό λέγοντας πως «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» και κατηγόρησε «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί να με εξοντώσει, δεν περνάει». Προανήγγειλε «μηνύσεις προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά». «Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε.