Οκτώ νεκρούς μετράμε, στο τριήμερο του Πάσχα, σε διάφορα τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στους δρόμους της Βόρειας Ελλάδας.
Αναλυτικά:

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το του Μεγάλου Σαββάτου, με σύγκρουση δύο ΙΧ στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, το ένα από τα οποία μετέφερε παράνομα μετανάστες.
Οι νεκροί είναι συνολικά έξι - οι οδηγοί των δύο ΙΧ και τέσσερις από τους μετανάστες - και άλλοι έξι μετανάστες τραυματίστηκαν. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ο αλλοδαπός οδηγός του οχήματος που μετέφερε τους μετανάστες δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν στον οικισμό της Μάκρης, αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη συνέχεια, το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης - Κομοτηνής στο ύψος της περιοχής Κόμαρος και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος.
Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών, χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Την προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης. 

Ποδοσφαιριστής ο νεκρός στη Χαλκιδική

Γνωστός ποδοσφαιριστής στην περιοχή της Χαλκιδικής είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (17/4).
Το δυστύχημα έγινε στο 2,5 χιλιόμετρο της νέας επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών-Κασσάνδρας όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το θύμα είναι ο Στέλιος Αργυρίου, ποδοσφαιριστής ο οποίος φόρεσε τη φανέλα πολλών ομάδων της Χαλκιδικής όπως: Τορωναίος Αθύτου, Κάσσανδρος Καλλιθέας, Άρης Κασσανδρείας, Αιγέας Πευκοχωρίου, Θύελλα Κρήνης, ΑΟ Σημάντρων, Θερμαϊκός Πορταριάς, Ηρακλής Νέας Φώκαιας Ερμής Ποτιδαίας.
Την είδηση του θανάτου του Στέλιου Αργυρίου γνωστοποίησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και της Ξάνθης, Γιώργος Σαϊτιώτης.

Κινούνταν ανάποδα σε δρόμο

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 82χρονη γυναίκα σημειώθηκε λίγο πριν την Ανάσταση στην πόλη της Καβάλας.
Γύρω στις 9:45 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην οδό Τενέδου, κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, κάτω από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η ηλικιωμένη συνοδηγός του πρώτου οχήματος.

Δυο κοπέλες τραυματισμένες από τροχαίο στη Λαγκαδά

Τροχαίο ατύχημα με δύο κοπέλες τραυματισμένες σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής με Αγίου Νέστορος, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη σύγκρουση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με δίκυκλη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτιδα του δικύκλου και πιο ελαφρά η οδηγός της μηχανής.
Τις δύο νεαρές γυναίκες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τις μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Οικογένεια τραυματίστηκε σε τροχαίο

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα, μετά το πολύνεκρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό, είχαμε χθες το απόγευμα λίγες ώρες πριν την Ανάσταση.
Περίπου στις 19.00 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος του Βαϊοχωρίου, στην περιοχή της μεγάλης Βόλβης, όταν όχημα εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη.
Στο όχημα επέβαινε μία πενταμελής οικογένεια, τα μέλη της οποίας τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο