Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΕΠΟ στάθηκε στην καταγγελία/αποκάλυψη που έκανε ο Στιβ Μπένετ πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την τιμωρία του εν λόγω ρέφερι.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της ΕΠΟ στις δηλώσεις που έκανε μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου αφού μίλησε για τη συνάντηση και το γεγονός πως όλοι συμφώνησαν πως διαφωνούν στάθηκε στην καταγγελία/αποκάλυψη που έκανε ο Στιβ Μπένετ στη διάρκεια της συνάντησης πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να διαιτητεύσει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο δεν γίνεται πουθενά και τόνισε πως ο δικέφαλος θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την τιμωρία του εν λόγω ρέφερι.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Μετά από μια τετραώρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε ο κ. Σαββίδης εξέφρασε πως παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε πως εκφράζουμε τη στήριξη μας στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Εξέφρασε την άποψη πως ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξέρουν διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Είχαμε μια σοκαριστική καταγγελία/αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ που μας έδειξε μήνυμα από διαιτητή ξένο ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στο παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Ο κ. Μπένετ είπε πως έχει βρει διαιτητές αλλά ο συγκεκριμένος ζήτησε να αλλάξουν οι διαιτητές και ρώτησε τι εθνικότητας είναι οι διαιτητές που έχει βρει ο κ. Μπένετ.
Ο κ. Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του αυτή η καταγγελία να φτάσει ως το τέλος πως ένας διαιτητής αυτοπροτείνεται να διατητεύσει ένα παιχνίδι. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Τσιμπουτί. Να φτάσει ως το τέλος, να παραπεμφεί παραδειγματικά και από την UEFA».
«Δεν μας είπε, δεν ξέρει. Μας έδειξε το μήνυμα στην οθόνη πως μόνος του κάλεσε τον κ. Μπένετ και ζήτησε να διατητεύσει. Έχετε ακούσει ποτέ ξανά να αυτοπροτείνεται διαιτητής».
«Στο σημείο που συμφωνήσαμε για τους ορισμούς να οριστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι διαιτητές και ή το δυνατόν elite στα ματς του big-4. Η επιθυμία του ΠΑΟΚ από 25-26 elite να διαιτητεύσουν τα επόμενα ντέρμπι. Μια επιστολή που θα μπορούσε να υπογράψει ο Μπαλτάκος, ο Μπένετ και οι τέσσερις ιδιοκτήτες και να σταλεί στον κ. Τσέφεριν για να έρθουν καλύτεροι διαιτητές. Δεν επετεύχθη αυτή η συμφωνία».
«Εμείς είμαστε σύλλογος και εκπροσωπούμασταν οι έξι σύλλογοι των playoffs. Δεν μπορούμε εμείς να διαλέγουμε διαιτητές.
«Και ο κ. Κλάτενμπεργκ πέρυσι έκανε τον προγραμματισμό για όλο το μήνα. Αυτό είναι θέμα του κ. Μπένετ δεν είναι δικό μου».
Για την ατάκα του Αχιλλέα Μπέου πως οι τέσσερις μεγάλοι μαλώνουν για το πρωτάθλημα:
«Και οι τέσσερις θέλουμε το πρωτάθλημα, φυσιολογικό δεν είναι; Το θέλουμε και εννοείται πως θα κάνουμε ότι καλύτερο αγωνιστικά. Δεν τσακωνόμασταν όπως το αναφέρατε».