Απίστευτο! Πατέρας 62 χρόνων κλειδώθηκε, με τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας μόλις 2 ετών, στο αυτοκίνητό του, ανέβασε τα τζάμια και, από μια φιάλη υγραερίου, διοχέτευε γκάζι μέσα στο Ι.Χ. για να αυτοκτονήσει!

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε διάσταση και ήταν καθοριστική ήταν η επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού, που κλήθηκαν στο σημείο για να επιληφθούν  σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε περιοχή του Δήμου Λαγκαδά. Η μάνα των δύο παιδιών, είχε καλέσει την Άμεσο Δράση για να επέμβει στο περιστατικό κι έτσι, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 62χρονο με τα παιδιά μέσα στο κλειδωμένο όχημα. Έσπασαν το παρμπρίζ κι απεγκλώβισαν πατέρα και παιδιά, που βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και ασφάλισαν φιάλη υγραερίου που εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Πατέρας και παιδιά μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Σημειώνεται ότι, ο πρώτος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σε έρευνα του οχήματος διαπιστώθηκε ότι στο πορτ μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου, σφραγισμένη.

Μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού και λόγω της έντονης μυρωδιάς του υγραερίου, αισθάνθηκε δυσφορία ένας από τους επιληφθέντες αστυνομικούς και μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο 424 Γ.Σ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.