Με ανατροπή στο σκορ, ο Άρης επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» το «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Λιάσο να ανοίγει το σκορ στο 7΄, στην πρώτη ουσιαστικά επίθεσή τους. Ο ΠΑΣ είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς τρία λεπτά μετά, έπειτα από προσπάθεια του Νταρίντα και επέμβαση του Παναγιώτη Τσιντώτα, η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. 

Θέλοντας να εκμεταλλευτούν το momentum, οι παίκτες του Θανάση Στάικου πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Μορέιρα Μέντες πέρασε δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μάριου Σιαμπάνη.

Από εκεί κι έπειτα, όμως, το ματς ανήκε στους γηπεδούχους. Μετά το 20 πήραν την πρωτοβουλία, λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισαν και, πριν το ημίχρονο, προηγήθηκαν. Στην επανάληψη διατήρησαν το ρυθμό τους,  είχαν περισσότερες ευκαιρίες, είχαν την ψυχολογία και πήραν την νίκη με ευρύ σκορ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 26' Νταρίντα, 43' Ματέο Γκαρσία, 58' Καμαρά / 7' Λιάσος

Δοκάρια: 10' Νταρίντα /  -

Διαιτητές: Διαιτητές: Κωνσταντίνος Κατοίκος, Βασίλειος Μωυσιάδης, Αχιλλέας Νίκζας, 4ος Διαιτητής: Γεώργιος Τακίδης

Κίτρινες: 45' Πίρσμαν / 41' Σόρια

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ (89' Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μπράμπετς, Νταρίντα, Πάλμα (89' Νταμπό), Πίρσμαν (76' Μαζικού), Καμαρά (89' Γκρέι), Καμάτσο (76' Ιτούρμπε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώντας, Σόρια, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Εραμούσπε (75' Μπορταγκαράι), Τζίμας (81' Σταματελόπουλος), Ριένστρα (90' Κύρκος), Ράντου, Μπακαδήμας, Λιάσος, Μπαλάν.