Το ποτό με το οποίο συνδέεται περισσότερο ο James Bond είναι, φυσικά, το Martini, αλλά το νέο μπουκάλι περιορισμένης έκδοσης με θέμα τον πράκτορα 007 είναι γεμάτο με ρούμι. Ο θρύλος της μουσικής βιομηχανίας, Κρις Μπλακγουέλ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού του Ίαν Φλέμινγκ στην Τζαμάικα και ιδρυτής του Blackwell Rum, έχει λανσάρει στην αγορά μία συλλεκτική έκδοση του Blackwell Fine Jamaican Rum (70cl/750ml), το οποίο θα διατεθεί σε μια άκαμπτη θήκη -αριθμημένη με το χέρι- που θα περιλαμβάνει την εμβληματική σκηνή Dr. No που ξεκίνησε το franchise του James Bond.
“Έχουν περάσει 60 χρόνια από τότε που ο James Bond έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη. Από τότε είναι σταθερός στη ζωή μου. Για να τιμήσω τον Bond και τον παλιό μου φίλο Ίαν Φλέμινγκ, δημιούργησα αυτή τη συλλεκτική έκδοση του ρουμιού μου. Αυτό είναι ένα ρούμι που γιορτάζει την Τζαμάικα, τις φιλίες μου και την κληρονομιά της οικογένειάς μου” δήλωσε ο Κρις Μπλάκγουελ.
Το εξαιρετικά περιορισμένο James Bond Jamaican Rum – Signed & Numbered Edition από την Blackwell Rum, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για κάθε λάτρη του James Bond, περιλαμβάνει επίσης ένα υπογεγραμμένο σημείωμα από τον Μπλάκγουελ. Μόνο 1.000 μπουκάλια έχουν κατασκευαστεί.
Το Blackwell Rum 60th Anniversary Collector’s Edition είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο 007Store για 580 λίρες (με αποστολή μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο) ή στο Blackwell Rum για 700 δολάρια.