Επίθεση στα γραφεία του στην Άνω Τούμπα, από αγνώστους που έσπασαν την πινακίδα, καταγγέλλει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του. Α

ναφέρει πως η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο και σημειώνει πως «τέτοιου είδους ενέργειες απέναντι στο ΚΚΕ, αποδεικνύουν μόνο το φόβο και το μίσος για την πρωτοπόρα δράση του».

«Ως συνήθως, μέσα στο σκοτάδι και με το φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια τους απλά και μόνο στη θέα του σφυροδρέπανου, επιτέθηκαν και έφυγαν τρέχοντας», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του Κομμουνιστικού Κόμματος επισημαίνει πως «τέτοιου είδους ενέργειες απέναντι στο ΚΚΕ, αποδεικνύουν μόνο το φόβο και το μίσος για την πρωτοπόρα δράση του. Στοχεύουν στον ίδιο το λαό, επιτιθέμενοι σε όσους πρωτοστατούν στην οργάνωση του. Απαντιούνται όμως ήδη αυτήν την περίοδο στη συμπόρευση χιλιάδων με τους κομμουνιστές για να σωθούν τα σπίτια του λαού, για να εκφραστεί η μεγάλη λαϊκή αλληλεγγύη στον Τούρκικο και Συριακό λαό, για να αντιμετωπίσει ο λαός το μεγάλο κύμα ακρίβειας» και καταλήγει λέγοντας ότι «θα απαντηθούν ακόμα πιο μαζικά με ένα ισχυρό ΚΚΕ».

Φωτογραφία αρχείου