Χαρά, ενθουσιασμός και συγκίνηση ήταν μερικά από τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στη όμορφη βραδιά της Νίκης Βόλου για την κοπή της πίτας των βετεράνων ποδοσφαιριστών. Όπως αναμενόταν λάμπρυναν με την παρουσία τους όλες οι γενιές των βετεράνων ποδοσφαιριστών, με μπροστάρη των 95χρονο πατριάρχη μας, Μανώλη Παρασκευά.

Βροντερό παρών έδωσε και η χρυσή ομάδα της περιόδου 1960-66, με τους Κασαπλέρη, Καραηλιού, Κολοβό, Παπαπούλιο, Λεφάκη και Νάνο, όπως επίσης και τους βετεράνους από τις επόμενες γενιές: Καρακώστα, Παρασκευά, Τσομπανόπουλο, Θεοδώρου Ν., Λεφάκη, Βαϊράμογλου, Ναλμπάντη, Δαμασιώτη, Τσουκαλά, Σταματίου, Τελέγκα, Σπυριδάκη, Καϊκλής, Τζοβάρα, Γκάγκα, Νικοβιώτη, Κοντοβά, Μητρομάρα, Ρίζο, Βλαχόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Σταμουλάκη, Θεοδώρου Θ., Αϊβαλιώτη, Ζαγκαβιέρο, Παντελόγλου, Τσουκάλη, Μπακάλη, Μαργαριτόπουλο, Αγασιώτη, Αποστολίδη.

Η ΠΑΕ με τον Αντιπρόεδρο Βενέτη Βασίλη, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Φάτση Στέργιο, τον προπονητή Ελευθερόπουλο Δ. , τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αποστολίδη Μ. και τους προέδρους των συνδέσμων, Αρβανιτόπουλο Β. και Ζαχείλα Ζ. που έδωσαν το παρών για μία ακόμα φορά στις εκδηλώσεις των βετεράνων. Στη συνέχεια ο σύνδεσμος τίμησε τους βετεράνους, Αϊβαλιώτη Γ. και Φράγκο Ν. για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Συγκίνηση με εγκάρδιες ευχές για γρήγορη ανάρρωση είχε η απονομή πλακέτας στον αγαπημένο όλων των Νικιωτών, Μαστρογιάννη Γιώργο, ενώ το φλουρί της πίτας κέρδισε ο Καϊκλής Π. και του ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχος!Δηλώσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου των παλαιμάχων της Νίκης, Θεόδωρου Θεοδώρου: «Είναι πολύ σημαντικό για τον σύνδεσμο μας ή συσπείρωση σε τέτοιες εκδηλώσεις. Είχαμε τεράστια συμμετοχή από όλες τις γενιές Βετεράνων και περιμένουμε όλα τα παιδιά που φόρεσαν την γαλάζια φανέλα με τον Άγγελο στο στήθος να έρθουν κοντά μας».

ΠΗΓΗ: www. athlitikoskosmos.gr