Πανηγύρισαν λες και πήραν το... Τσάμπιονς Λιγκ οι γηπεδούχοι, για το 0-0 με τον ΠΑΟΚ! Σε ένα παιχνίδι που έβαλαν το λεωφορείο μπροστά από το τέρμα και γλίτωσαν από τύχη, οι αντιδράσεις τους στο τέλος ήταν τέτοιες που δεν τις περίμενε κανείς!
Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ουσία, εκτός από τα τελευταία 15', όταν ο ΠΑΟΚ στρίμωξε για τα καλά τους γηπεδούχους κι έχασε σωρεία ευκαιριών μέσα σε λίγα λεπτά, η αντίδραση παικτών και οπαδών ήταν, πραγματικά, άξια αναφοράς. Όλοι τους αντέδρασαν σα να είχαν κερδίσει με σκορ - ρεκόρ!
Κι όμως, ο ΠΑΣ δεν έδειξε τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς επιθετικά είχε να επιδείξει δύο σουτ, τα οποία πήγαν πάνω στον Ζίβκοβιτς. 
Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ ήταν οργανωμένος, ήλεγχε το παιχνίδι, αλλά έδινε την εντύπωση ότι δεν πατούσε γκάζι. Όταν το πάτησε έχασε ευκαιρίες (ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε... άγιο όταν είδε σουτ να "σπάει" στα πόδια αμυντικού του, αλλά και να χάνει την ορμή του για να το αποκρούσει) και ήταν άτυχος (το οριζόντιο δοκάρι του Μπίσεσβαρ ήταν η πιο χαρακτηριστική περίπτωση).
Μέτρια η διαιτησία, παρά τις τρεις κίτρινες φαίνεται πως ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, ειδικά πάνω στον Κωνσταντέλια, που, όπως φαίνεται, θα... εισπράξει πολλή κλωτσιά από δω και στο εξής.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / 90+1' Μπίσεσβαρ
Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Ψάρρης, Μιχαήλ Παπαδάκης, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
Κίτρινες: 32' Καραχάλιος, 54' Λώλης, 84' Πήλιος / -
Κόκκιντες: - / -
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):  Τσιντώντας, Σόρια, Πήλιος, Καραχάλιος (33' Λιάσος), Μορέιρα, Λώλης (58' Ροσέρο/80' Φοφανά), Εραμούσπε, Ριένστρα, Τζίνο, Μπακαδήμας, Μπαλάν. 
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον (85' Μπίσεσβαρ), Σάστρε, Φιλίπε Σοάρες (46' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Τόμας (85' Τζίμας), Νάρεϊ (68' Α. Ζίβκοβιτς).