Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει φουριόζος και να τελειώνει με περισσότερη ενέργεια κύλησε το αποψινό ντέρμπι στην Τούμπα, όμως ο Δικέφαλος "σκόνταψε" (όπως γίνεται εδώ και χρόνια) σε ένα "δικό του" παιδί: Τον Πασχαλάκη...

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν όποτε χρειάστηκε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, που αιφνιδιάστηκε από το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ κι έβλεπε τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη.

Οι φιλοξενούμενοι συνήλθαν και ισορρόπησαν μετά το 30', συνέχισαν έτσι στην αρχή του β μέρους, όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο έπεφταν. Στην επίθεση δεν έκαναν το παραμικρό, αλλά ανασταλτικά ήταν καλοί.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος ως το τέλος, όμως και πάλι σκόνταψε στον τερματοφύλακα αλλά και στα χλιαρά σουτ των μεσοεπιθετικών του κι έτσι το τελικό 0-0 ήταν αναμενόμενο. Κρίμα, γιατί αυτός ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός που έφυγε με έναν βαθμό από την Τούμπα.

Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για δύο πέναλτι (το "κατέβασμα" του Ολιβέιρα από τον Μπακαμπού θα δινόταν αν αντίπαλος του ΠΑΟΚ ήταν άλλη ομάδα, αλλά η "σφαλιάρα" του Παπασταθόπουλου στον Ράφα Σοάρες φυσικά δεν σήκωνε την "εσχάτη των ποινών", ούτε όμως και κίτρινη για θέατρο στον παίκτη του ΠΑΟΚ). Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν σχεδόν καθόλου στην αντίπαλη περιοχή, άρα δεν έχουν κάτι να φωνάξουν...

Για τον καλύτερο του Ολυμπιακού τα είπαμε. Ο καλύτερος του ΠΑΟΚ ήταν, σαφώς, ο Νάρεϊ που είχε και δοκάρι. Ο Χάμες, που είχε το άλλο δοκάρι του ματς έπεφτε σε απόδοση όσο περνούσε η ώρα και, μετά το α μέρος πέρασε απαρατήρητος...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: - / -

Δοκάρια: 1' Νάρεϊ / 22' Χάμες

Διαιτητές: Ιβάν Κρούζλιακ, Μπράτισλαβ Χάντσκο, Βλάνταν Τοντόροβιτς, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: 45' Ντούγκλας, 78' Σάστρε, 90+2' Σοάρες / 69' Παπασταθόπουλος, 82' Ροντινέι

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης (70’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (72’ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90’+1’ Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (72’ Τόμας), Ολιβέιρα.  

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Εμβιλά, Χάμες (81’ Σαμασέκου), Παπασταθόπουλος, Μασούρας (61’ Κανός), Μπιελ (80’ Ραμόν), Ροντινέι, Ιν Μπομ, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (75’ Ελ Αραμπί).