Οι αριθμοί, στο ποδόσφαιρο, είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις ψέματα. Οι αριθμοί, απόψε, δείχνουν ΑΕΚ. Το σκορ, όμως, μαρτυρά την αλήθεια.
Ο ΠΑΟΚ απόψε ήταν αποτελεσματικός, παθιασμένος και -σε τελική ανάλυση- καλύτερος. Η ΑΕΚ ήταν σκληρή, γρήγορη και -σε τελική ανάλυση- φλύαρη. Κι έτσι δικαιολογείται απόλυτα το αποψινό 2-0, που έφερε την ΑΕΚ στην (μόλις) τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ σε άλλη μία νίκη -δια πυρός και σιδήρου.
Η νίκη ήρθε... πυξ λαξ. Και θύμα ήταν ο Σάστρε, που τερμάτισε ως νέος Ελ Σιντ τα 90', με επίδεσμο στο κεφάλι και ματωμένη και τη δεύτερη φανέλα του. Και τις δύο φορές τον μάτωσε ο Άμραμπατ. Κι όμως, ο παίκτης της ΑΕΚ τερμάτισε το παιχνίδι χωρίς... παρατήρηση, ενώ έπρεπε να είναι εκτός με δύο κίτρινες!
Αντίθετα, κίτρινη δέχτηκε ο Αραούχο, σε μία φάση με τον Ολιβέιρα που έπρεπε να τιμωρηθεί και ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Να, όμως, που με αυτά που ανέχθηκε ο διαιτητής υπέρ της ΑΕΚ στο β μέρος, τελικά, ισορροπήθηκε το παιχνίδι... Μια διαιτησία θλιβερή, άτολμη και, σε τελική ανάλυση, που έβλαψε και το ποδόσφαιρο και τους ποδοσφαιριστές.
Τα δυο γκολ του ΠΑΟΚ ήταν εμπνεύσεις 19χρονων. Ο Κωνσταντέλιας κάνει ένα μαγικό (μυτικάκι με το δεξί, κοντρόλ με τον ώμο, πασίτσα πάλι με το δεξί, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο χόρτο) κι ο Νάρεϊ με αρκετή τύχη κάνει το 1-0. Ο Κουλιεράκης πηδάει στο Θεό, παίρνει παραμάζωμα όποιον βρίσκει και, με ένα αγγλικό γκολ της δεκαετίας του '80, κάνει το 2-0.
Η ΑΕΚ είχε δύο καλά σουτ -αυτό όλο κι όλο κι ας δείχνουν άλλα οι αριθμοί- που έδιωξε με ωραίες επεμβάσεις ο Κοτάρσκι.
Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπα
Γκολ: 14' Νάρεϊ, 62' Κουλιεράκης / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Έσπεν Έσκας, Γιαν Ένγκαν, Ίσαακ Μπασέβκιν, 4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
Κίτρινες: 21' Αραούχο / 79' Νάρεϊ
Κόκκινες: - / -
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας, Ντάντας (81' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (90'+2' Φιλίπε Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ (88' Τάισον), Ολιβέιρα. 
ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα (80' Σιντιμπέ), Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (63' Γκατσίνοβιτς), Πινέδα (72' Ελίασον), Άμραμπατ, Λιβάι (80' Τσούμπερ), Αραούχο (80' Φαν Βέερτ).