"Ντίλερ" κοκαΐνης συνέλαβαν δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν, στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 36χρονο και, κάτω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, βρήκαν μια κρύπτη στην οποία είχε ένα τσαντάκι με 34 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 38,64 γραμμαρίων. 
Επίσης, πάνω του είχε τρία κινητά, για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι τα χρησιμοποιούσε ώστε να κλείνει τα ραντεβού του και 140 ευρώ τα οποία πάντα σύμφωνα με την αστυνομία, είναι εισπράξεις από το εμπόριο ναρκωτικών. Τα κινητά δόθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας, για εξέταση.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του  στην περιοχή της Ανάληψης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γυναικείες τσάντες, αρώματα και συσκευές κινητών τηλεφώνων η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και χρηματικό ποσό των 750 ευρώ για τα οποία η αστυνομία, επίσης θεωρεί ότι είναι εισπράξεις από το εμπόριο ναρκωτικών.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο