Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, περιοχή της Α’ Θεσσαλονίκης, όπου, όπως ανακοίνωσε, θα είναι υποψήφιος. 
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις εκλογικές περιφέρειες Α’ και Β’Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες εκλογές. 
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι οι εξής: 

Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης 
-Αβραμόπουλος Σωτήρης, πολιτικός μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές. Περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 
-Αγοραστού Αθανασία, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ Σερρών. Εργάζεται σε εταιρεία logistics. Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης, εκλεγμένη στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΚ Θεσσαλονίκης. 
-Βελδεμίρη Στεφανία, εικαστικός, διατηρεί καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά στις Συκιές Θεσσαλονίκης. Εργαζόμενη ως συντηρήτρια αρχαιολογικών ευρημάτων και έργων Τέχνης. Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. 
-Γεωργιάδη Αγορούλα (Ρούλα), ειδικευόμενη ψυχίατρος στο ΨΝ Θεσσαλονίκης. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών και πρόεδρος του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης. 
-Δελής Γιάννης, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Δάσκαλος και απόφοιτος του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. 
-Ζαμπέτογλου Κώστας, χημικός, με μεταπτυχιακό στη Χημεία Περιβάλλοντος. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της Εταιρείας Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης(ΕΥΑΘ). 
-Ζαριανόπουλος Σωτήρης, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε γενικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και μέλος της διοίκησης και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ. Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ το 2014 - 2019. 
-Θεογνώστου Νικολέτα, νομικός και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Παύλου Μελά. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ και του Σωματείου Υπαλλήλων Συμβολαιογραφείων. 
-Καραμήτρου Ειρήνη, απόφοιτη του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργαζόμενη ως μηχανικός λογισμικού, πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής ν. Θεσσαλονίκης. 
-Κοκονάς Αθανάσιος, ιδιωτικός υπάλληλος. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου. 
-Κονδύλης Ηλίας, ψυχίατρος και ιατρός Δημόσιας Υγείας, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Υγείας - Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ. Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης για την Πολιτική Υγείας στην Ευρώπη (IAHPE), εκλεγμένος στο ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου ΔΕΠ στο ΑΠΘ. 
-Κουτσουράς Θανάσης, ηλεκτροτεχνίτης - συντηρητής κτιρίου. Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και μέλος της διοίκησης του ΕΚ Θεσσαλονίκης. 
-Μάντζας Γιάννης, πολιτικός επιστήμονας και μεταπτυχιακός φοιτητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με ειδίκευση στην Κοινωνική Ανθρωπολογία, εστιάζοντας στην ομάδα των Ελλήνων Ρομά. Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης της Πανελλαδικής Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ. 
-Μπαντής Φίλιππος, αρτοζαχαροπλάστης. Μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, της Συντεχνίας Καταστηματαρχών - Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και του Συλλόγου Τριτέκνων «Τρίαινα». 
-Νικολαΐδου Εύα, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Εργάστηκε στην ΕΡΤ (ραδιόφωνο και τηλεόραση) επί 35 χρόνια, στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο. Έχει γράψει 10 βιβλία. Μέλος της ΕΣΗΕΑ (Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθήνας) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. 
-Παπαδοπούλου Αναστασία, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου. 
-Ποικιλίδου Αναστασία, ιδιωτική υπάλληλος, εργαζόμενη σε εταιρεία logistcs. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στον δήμο Καλαμαριάς. Μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και του Συλλόγου Κατοίκων στο Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς «Ο Ποσειδώνας». 
-Ραδίσης Παντελής, δικηγόρος. Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και αντιπρόεδρός του. Στις εκλογές του ΔΣΘ το 2021 ήταν υποψήφιος πρόεδρος της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης» Δικηγόρων Θεσσαλονίκης. 
-Τομπουλίδης Βασίλης, δικηγόρος, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Δικαίου των Επιχειρήσεων και Εργασιακού Δικαίου. Υπήρξε για χρόνια αθλητής της αντισφαίρισης (τένις) στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης με σημαντικές διακρίσεις. 
-Τσιαούσης Κυριάκος, εργαζόμενος στον Επισιτισμό. Αντιπρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού. 

Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης 
-Αφεντουλίδου - Αλμπάνη Κωνσταντίνα, απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. 
-Καινουργιάκη Στέλλα, απόφοιτη Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού. Συμβασιούχος στο ΑΠΘ και παράλληλα ωρομίσθια εκπαιδευτικός σε ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και σε δημόσια ΙΕΚ. 
-Κυγιάκης Χρήστος, εργαζόμενος σε αποθήκη σούπερ μάρκετ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης. 
-Κυριαζίδης Χάρης, εργαζόμενος σε εταιρεία τροφίμων. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, εκλεγμένος στην Ομοσπονδία Τροφίμων και στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. 
-Λυμπερίδου Χριστίνα, εργαζόμενη στον Επισιτισμό, τελειόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ. 
-Μαάιτα Τζαμάλ - Οδυσσέας, διδάκτορας του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Συμβασιούχος καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του ΔΙΠΑΕ. Δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη. 
-Μακρή Χαρά, απόφοιτη του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Επαγγελματίας στον κλάδο της διανομής και εμπορίας τροφίμων. 
-Πολυκάρπου Σίσσυ, απόφοιτη Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ. Διδάσκει στο 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Μέλος του ΔΣ της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος Θεσσαλονίκης της ΑΔΕΔΥ (ΕΔΟΘ). 
-Στεφανίδης Κοσμάς, αγρότης. Γραμματέας του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως τεχνικός ήχου. Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Θερμαϊκού. 
-Στολτίδης Λεωνίδας, βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Μηχανικός τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Εκλεγμένος στη διοίκηση της ΓΣΕΕ, του ΕΚΘ και της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον ΟΤΕ. 
-Τσουραλάκης Αλέξανδρος, δασεργάτης. Γραμματέας του Δασικού Συνεταιρισμού Εργασίας «Η ΕΝΩΣΗ» Σταυρού Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Σωματείου Δασεργατών Μακεδονίας - Θράκης. 
-Χατζηκυριάκου Λίνα, δικηγόρος. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Δέλτα.