Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στις 10.30 π.μ., η υποψήφια Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, κυρία Μαρία Μανούκα, διοργανώνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μεγάλου Αλεξάνδρου 57) για να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου».

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης θα περιγράψει το όραμά της για έναν Δήμο δυναμικό και αναπτυσσόμενο, θα σκιαγραφήσει τις προτεραιότητες και τις στοχεύσεις του προγραμματικού της λόγου και θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συντάσσονται μαζί της στον κοινό αγώνα για την αναμόρφωση και την πρόοδο του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Όπως εξηγεί η Μαρία Μανούκα: «Με τη μεγάλη εκδήλωση που προετοιμάζουμε με τους συνεργάτες μου αυτήν την Κυριακή, στις 19 Φεβρουαρίου 2023, στο Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου, θέλουμε να παρουσιάσουμε στους συνδημότες μας μια πρώτη εικόνα του Κορδελιού και του Ευόσμου του αύριο.

Αγωνιζόμαστε, σχεδιάζουμε, οραματιζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για έναν Δήμο που θα βρίσκεται στην υπηρεσία του δημότη και του επιχειρηματία, με σύγχρονη κουλτούρα και νοοτροπία. Για έναν Δήμο που στηρίζει την κοινωνία, βρίσκεται στο πλευρό των ασθενέστερων, αξιοποιεί τις ευκαιρίες προκοπής και εκπέμπει δυναμισμό μα και αυτοπεποίθηση. Για έναν Δήμο που “χτίζει” γέφυρες αλληλοκατανόησης, αλληλοσεβασμού, συνεργασίας και συνεννόησης με τους πολίτες. Για έναν Δήμο “πράσινο”, φιλικό και προσιτό προς όλους, ο οποίος διαθέτει τα εχέγγυα να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο».