Για άλλη μια φορά, ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε ως το 90ό λεπτό στα χέρια του στο τρίποντο στην Τρίπολη, έχοντας «αέρα» δύο τερμάτων (6’ Νάσμπεργκ, 82’ Μπράντον Τόμας), όμως η ομάδα της Αρκαδίας με δύο γκολ στο 90’ (Σίτο) και στο 90’+4’ (Ατιένθα) «τιμώρησε» τον δικέφαλο του Βορρά κι έγραψε το τελικό 2-2 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς... copy-paste σε σκορ κι εξέλιξη με αυτό του α’ γύρου στην Τούμπα.

Ως το 70 οι γηπεδούχοι δεν υπήρχαν στο γήπεδο. Από εκεί κι έπειτα ο Αστέρας άρχισε να πιέζει περισσότερο τον ΠΑΟΚ χωρίς να κάνει μεγάλη φάση. Κι όμως, πήρε τον έναν πόντο...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Θεόδ. Κολοκοτρώνης

Γκολ: 90' Σίτο, 90+4' Πίτσου / 6' Νάσμπεργκ, 82' Τόμας Μπράντον

Δοκάρια: 39' Σίτο / 36' Νάρεϊ

Διαιτητές: Πέτρος Τσαγκαράκης, Αντώνιος Σινιοράκης, Νικόλαος Σάββας, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κάτοικος

Κίτρινες: 15' Σανταφέ / 63' Νάσμπεργκ, 90+2' Ζ. Ζίβκοβιτς

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις: 

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρσία (46’ Γκαρντάβσκι), Άλβαρες (87’ Τασουλής), Καστάνο, Ατιένθα, Αλάγκμπε, Σανταφέ (70’ Προύντζος), Ριέρα (77’ Λέο Τιλίκα), Σίτο, Κρεσπί, Μπαράλες (87’ Κωστέας).

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (88’ Κετζιόρα), Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (87’ Φελίπε Σοάρες), Σβαμπ, Νάρεϊ, Αντρ. Ζίβκοβιτς (77’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (67’ Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα (67’ Μπράντον Τόμας).