Ο ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση κόντρα στον Παναθηναϊκό, κοιτά μπροστά και τους στόχους που έχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.
Ο Κεντζιόρα και η Ντιναμό Κιέβου συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ για εξάμηνο δανεισμό, με τον Πολωνό να έρχεται σήμερα (27/1) στη Θεσσαλονίκη. Ο Πολωνός θα είναι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» περίπου στις 20:50 το βράδυ μέσω Κωνσταντινούπολης και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Δικέφαλο.
Σχόλια
Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.