Ντέρμπι χωρίς θέαμα και με ένα μόλις γκολ στην Τούμπα, απόψε. Ο ΠΑΟΚ, πιο ουσιαστικός, ήταν ο νικητής, αφού ο Άρης είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή του, όμως, με πάσες δεν κερδίζεται ένα ματς. Κι όσον αφορά τις ευκαιρίες, ο μεν γηπεδούχος είχε αρκετές στο α μέρος, ενώ ο Άρης μόλις μία...
Ως το 15' οι δυο ομάδες έπαιζαν την ίδια άμυνα: Ψηλά. Και ποδόσφαιρο δεν βλέπαμε. Το μόνο που νοιώθαμε ήταν αγωνία. Μετά το 15' και το πέναλτι που έχασε ο Σβαμπ(δοκάρι μετά την απόκρουση του Κουέστα), ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πιο γρήγορος, είχε κι άλλο ένα δοκάρι με τον Νάρεϊ και καλά σουτ στην εστία. Η κυριαρχία του φάνηκε στα κόρνερ (8-0 στο ημίχρονο).
Στο β μέρος ο Άρης μπήκε πιο ζωηρός, αποφασισμένος να ελέγξει το παιχνίδι. Και το κατάφερε. Αλλά ως εκεί. Ευκαιρία μηδέν, κάτι ανεμικά σουτ που δεν έφθασαν καν ως τον Κοτάρσκι και τίποτε άλλο. 
Αλλά κι ο ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός. Μπήκε για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα με νύχια και δόντια, λες και είχε απέναντί του καμία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ... Να σκεφθεί κανείς ότι η καλύτερη ευκαιρία του, με τον Μαντσίνι (σουτ άουτ από το αριστερό κάθετο) ήρθε στο α μέρος, όταν οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι.
Η διαιτησία -και στο βαρ- ήταν κακή. Το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ γίνεται μπροστά στα μάτια του διαιτητή, αλλά χρειάστηκαν... έξι λεπτά για να καταλογιστεί. Υπάρχει και δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ (κεφαλοκλείδωμα στον Κουλιεράκη) που δεν δόθηκε. Στο δε γκολ του ΠΑΟΚ, ο Κουλιεράκης... ανταποδίδει το επιθετικό φάουλ πριν βρει τον σκόρερ Ίνγκασον που, με ανάποδο αναιμικό ψαλιδάκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανάμεσα από... έξι αμυνόμενους κι έναν τερματοφύλακα! Επίσης ο διαιτητής ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων, χωρίς να κάνει το ίδιο με τους γηπεδούχους.
Ας ελπίσουμε ότι στο ραντεβού των δύο ομάδων για τα πλέι οφ, θα δούμε καλύτερο θέαμα...
Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ οι Κουλιεράκης - Ίνγκασον και από τον Άρη οι Κουέστα - Μαντσίνι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 45+1' Ίνγκασον / -
Δοκάρια: 22' Σβαμπ, 34' Νάρεϊ / -
Διαιτητές: Διαιτητές: Ταμάς Μπογκνάρ, Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ Κομπόρ, 4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος 
Κίτρινες:  30' Αουγκούστο, 36' Α. Ζίβκοβιτς, 90' Κοτάρσκι, 90+5' Σβαμπ / 45+4' Πίρσμαν.
Οι συνθέσεις:  
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (82' Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ (76' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (87' Μουργκ), Ολιβέιρα (77' Τόμας).  
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα (79' Καμάτσο), Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (63' Μάνου Γκαρθία), Γκρέι, Μαντσίνι.