Στην Αθήνα βρέθηκε, πριν λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και, όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα περιστράφηκε τόσο γύρω από την υποψηφιότητά του στην Α Θεσσαλονίκης, όσο και για το τι θα γίνει στις δημοτικές εκλογές.
Για την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λεκάκης είχε την ευκαιρία να τα πει σε εκπομπή της TV100: Δήλωσε πως όντως έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή που ανάλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι θα δώσει από την πρώτη γραμμή την μάχη δίπλα του με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και πρόσθεσε: «Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, ή για να τα πω καλύτερα όταν ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης και θα δώσω τη μάχη μαζί με τον πρόεδρο και τα στελέχη μέσα από ένα ψηφοδέλτιο αξιών, ανθρώπων από όλες τις γενιές ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι μετά τις εκλογές στη θέση των νικητών».
Για τα του δήμου δεν ρωτήθηκε, αλλά οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Λεκάκη να έχει πάρει τη... θετική ψήφο για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κ. Ζέρβα. Εξάλλου, το κίνημα έχει στερέψει από λύσεις για αυτόνομη κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Γράφει ο "Περαστικός"