Άστραψαν τα μαχαίρια σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Ανάληψης, σε καβγά μεταξύ αλλοδαπών, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 12/12/2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο καβγάς έγινε στο διαμέρισμα που νοικιάζει 24χρονος, μεταξύ του και μεταξύ δύο ομοεθνών του. Λόγο στο λόγο πιάστηκαν στα χέρια και, οι μουσαφίρηδες τράβηξαν μαχαίρι. Ο ένας τραυμάτισε τον 24χρονο και οι δύο φερόμενοι ως δράστες το ΄βαλαν στα πόδια.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Η αστυνομία άρχισε έρευνες και, χθες 15/12/2022 τα ξημερώματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως εντόπισαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνέλαβαν τον έναν από τους φερόμενους ως δράστες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 24χρονου αλλοδαπού, βάσει εντάλματος σύλληψης. Αστυνομικοί της  Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι, το οποίο ερευνάται αν χρησιμοποίησε κατά την απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Καθώς είχε περάσει το όριο του αυτοφώρου, ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη για οπλοφορία και, βάσει του εντάλματος θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές σήμερα (16-12-2022).

Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του συνεργού του.