Άναψε «κόκκινο» η αστυνομία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Οι αρχές δεν επιτρέπουν την οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του «δικέφαλου του βορρά» για το ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως στον αγώνα θα υπάρξουν οπαδοί μόνο της γηπεδούχου ομάδας, όπως έχει συμβεί άλλωστε σε κάθε παιχνίδι τους φέτος στο γήπεδο της Νεάπολης.
Δυο «στροφές» έμειναν πριν το φινάλε του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα και σίγουρα η συγκομιδή του ΠΑΟΚ δεν είναι η ιδανική με αρκετούς χαμένους βαθμούς, ωστόσο στον Δικέφαλο έχουν την ευκαιρία με ένα 2/2 μέσα στην εβδομάδα πριν την διακοπή για το Μουντιάλ να βελτιώσουν την εικόνα τους στον βαθμολογικό πίνακα και να προσεγγίσουν με καλύτερες συνθήκες την πρώτη δυάδα, αλλά και να διαχειριστούν με καλύτερη ψυχολογία την συνέχεια.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στις νίκες κόντρα τον ΠΑΣ Γιάννενα με έναν πειστικό τρόπο και πλέον έχει μπροστά της δυο παιχνίδια μέσα στις επόμενες μέρες, όπου με πιθανά τρίποντα θα βελτιώσει την συγκομιδή του την φετινή. Με μια πιθανή πρόσθηση 6+3 βαθμών από την νίκη το Σάββατο κόντρα στον ΠΑΣ, τον φέρνει σε θετικό πρόσημο σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της σεζόν σε ότι αφορά την Superleague.
Είναι κομβικό για τον Δικέφαλο να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο με δυο νίκες και να δει με άλλο μάτι την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο…