Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, απόψε, ο ΠΑΟΚ. Με ηγέτη τον Ζίβκοβιτς, αλλά και τους άλλους να μην  υστερούν, χάρισε όμορφες στιγμές στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ειδικά το γκολ, αλλά και το δοκάρι του Σέρβου, ήταν χάρμα ιδέσθαι... Υπέροχα γυριστά σουτ που το ένα βρήκε στόχο και το άλλο τη συμβολή των δοκών... Όλη, όμως, η παρουσία του, ήταν ηγετική.

Ο ΠΑΟΚ ήταν, απόψε, απολαυστικός. Ήταν άλλο ένα παιχνίδι που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κι έδειξε πολλούς αυτοματισμούς στο χορτάρι. Σίγουρα ο Λουτσέσκου δεν θα ήθελε, τώρα, τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, αλλά... δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά.

Λίγα πράγματα από τους Θεσσαλούς που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αν δεν ήταν το χαμένο πέναλτι Ζαν Πιέρ Ακόστα Μπαριέντος στο 44’.  

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν στο 8’, με τον Φιλίπε Σοάρες, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε, έπειτα από τη χρήση του VAR, για επιθετικό φάουλ του Πορτογάλου στον Μπαριέντος. Παρόλα αυτά, πήραν τη φόρα που χρειάζονταν, έκλεισαν το Βόλο στα καρέ του και έφθασαν εύκολα στη νίκη. 

Μετά το 3-0 οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μην πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν "κάτι".

"Η διαφορά στο παιχνίδι ήταν ότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του. Θέλει κάπόιες στιγμές να είσαι πιο αποφασιστικός... Όταν ήταν να μπούμε στο παιχνίδι, ή να προηγηθούμε, δεν τα καταφέραμε", είπε ο που δήλωσε περήφανος για την ομάδα του. "Είναι πρωτόγνωρο για μας αυτό που ζούμε. Θα γεμίσουμε μπαταρίες και θα συνεχίσουμε", πρόσθεσε.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, είπε πως ήταν θετικό "πως πολλοί παίκτες δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν και έχουμε καλό ροτέισον, με διαφορετικά, καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας". Θεώρησε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε αυτά που μπορούσε "επειδή ήταν μια νέα ομάδα".

Αξίζει τον κόπο να πούμε και δύο λόγια για τη διαιτησία. Ήταν κακή. Τρεις δύσκολες φάσεις είχε το παιχνίδι, ο διαιτητής πήρε λάθος απόφαση και στις τρεις! Ευτυχώς, υπάρχει ο VAR κι απέδωσε δικαιοσύνη...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 28' Ολιβέιρα (πεν.), 30' Ζίβκοβιτς, 62' Ντούγκλας (πεν.) / - 

Δοκάρια: 51' Ζίβκοβιτς / -

Διαιτητές: Ανδρέας Γκάμαρης, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Χασάν Κούλα, 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας

Κίτρινες: 51' Ολιβέιρα, 83' Μπίσεσβαρ / 21' Μεταξάς  51' Εσκοβάλ, 61' Ματίγια, 72' Ντέλετιτς.  

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες (73’ Σβαμπ), Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ολιβέιρα (73’ Τόμας).  

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Φερνάντες (66’ Νοκάερτ), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας), Ντέλετιτς (78’ Φερνάντεζ).