Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου του παλιού Δημοτικού Σχολείου της Νέας Μεσήμβριας, στο οποίο στεγάζεται ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσημβρίας. Πριν λίγες ημέρες το κτίριο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ζήσης Βαϊνάς και ο ανάδοχος του έργου και ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών.

Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο της Κοινότητας Νέας Μεσημβρίας στο οποίο δραστηριοποιείται και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μεσήμβριας, εντός του οποίου έχει μια σειρά από εγκαταστάσεις και δραστηριότητες. 

Στο κτίριο αλλάζει εξ ολοκλήρου η στέγη του και γίνεται χρωματισμός του κτιρίου εξωτερικά ώστε να αναβαθμιστεί αισθητικά και να αποτελεί ένα κτίριο σύμβολο για τη Νέα Μεσημβρία. 

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος, το έργο εντάσσεται σε μια σειρά παρεμβάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα και σε άλλα δημοτικά κτίρια που στεγάζουν πολιτιστικούς συλλόγους, όπως είναι τα κτίρια της Γέφυρας και του Ακροποτάμου. “Αποδεικνύουμε καθημερινά το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τους πολιτιστικούς συλλόγους, διευκολύνοντας το έργο τους και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν να παρέχουν τις δραστηριότητές τους”, είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.