Με μισή ώρα μπάλα πήγε να κερδίσει, στη Λιβαδιά, ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν έφθανε. Χαμένος στο διάστημα στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα, φλύαρος και αναποτελεσματικός, ισοφαρίστηκε στο 90+2 και, λίγο έλειψε να φύγει χαμένος, αλλά σώθηκε (σωστά) από τον VAR.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος στο β μέρος, έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά μετά το 0-1 έπαιξε σαν μικρή ομάδα. Προσπάθησε να διατηρήσει το σκορ, ισοφαρίστηκε με ένα σουτ που πέρασε από το μάτι της βελόνας και, δύο λεπτά αργότερα, είδε τον διαιτητή του αγώνα να δείχνει την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Μουτίνιο από τον Ζίβκοβιτς. Η ανατροπή ήταν σαφώς εκτός περιοχής, ο Σέρβος αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, με φοβερή απόκρουση, ένα λεπτό μετά, κράτησε το 1-1...

Το παιχνίδι ήταν αλλοπρόσαλλο και το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό πως ο Βιερίνια (συμπλήρωσε τις 288 συμμετοχές - τις περισσότερες ξένου παίκτη με τον ΠΑΟΚ) που μπήκε για να αλλάξει τον Τσαούση στο 61΄βγήκε με τράβηγμα στο 72'. Στο μεταξύ, λίγο έλειψε να μπει γκολ από την πλευρά του σε αντεπίθεση των Βοιωτών... Επίσης ο Λουτσέσκου αντικατέστησε τον πολύ καλό ως εκείνη τη στιγμή Γκορντεζιάνι (που είχε και θεαματικό ανάποδο ψαλίδι το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μάρκοβιτς κι έβαλε τον Ολιβέιρα που... έλαμψε δια της απουσίας του. Στο τέλος από ανάγκη έπαιζε αριστερός μπακ ο Ζίβκοβιτς, που χρεώθηκε την κόκκινη, για να αποτρέψει γκολ...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδιάς

Γκολ: 90+3 Μπελμόντ / 73' Νάρεϊ

Δοκάρια: - / 48' Κούρτιτς

Διαιτητές: Ευάγγελος Μανούχος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Χασάν Κούλα, 4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

Κίτρινες: 39' Δούμτσιος, 76' Μεχία / 39' Κούρτιτς.  

Κόκκινες: - / Α. Ζίβκοβιτς (90’+6’)  

Οι συνθέσεις:  

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56’ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (69’ Μπελμόντ), Νίκας (90’+5’ Τζημόπουλος), Παναγιώτου, Τσαπράς.  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61’ Βιεϊρίνια/72’ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ελ Καντουρί (84’ Σβαμπ), Α. Ζίβκοβιτς, Γκορντεζιάνι (61’ Ολιβέιρα).