Χωρίς κεντρικούς αμυντικούς και αμυντικό χαφ έπαιξε κι απόψε ο Άρης και, πάλι καλά να λέει, που έχασε μόνον με 0-2 από μία κεφάτη ΑΕΚ!

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού. Ο Αλμέιδα πήρε την ταυτότητα του Πάρντιου, ο οποίος, όμως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μπορεί να άφησε μόνον έναν κεντρικό αμυντικό ελπίζοντας στην επίθεσή του, όμως προδόθηκε από τα αμυντικά χαφ του. Και, για άλλη μία φορά αποδείχτηκε πως ο Μαντσίνι δεν μπορεί να είναι παντού...

Κάτι πήγε να γίνει στο τέλος, με την ΑΕΚ να ΄χει υποχωρήσει και να θέλει να ελέγξει το παιχνίδι περιοριζόμενη σε αντεπιθέσεις. Βοήθησε η αλλαγή του Καμάτσο που μπήκε ορεξάτος, αλλά πέρα από ένα διαγώνιο σουτ, που μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, δεν είδαμε κάτι άλλο.

Τα λάθη στον Άρη διαδέχονταν το ένα το άλλο και, αν δεν υπήρχε και Κουέστα, το σκορ σαφώς θα ήταν πιο ευρύ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο τέλος του αγώνα, που ζητούσαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες... Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αμύνθηκε ο Άρης είναι ότι οι παίκτες του δέχτηκαν μόλις μία κίτρινη κάρτα κι αυτή στο 70', αφού το σκορ είχε διαμορφωθεί.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / 28' Σιμάνσκι, 50' Λιβάι Γκαρσία

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Γκουστάβο Κορέια, Τιάγκο Κόστα, Πάουλο Μπρας, 4ος Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης.

Κίτρινες: 73' Νταμπό / 6' Μουκουντί, 54' Αραούχο, 81' Αθανασιάδης

Οι συνθέσεις:

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά (57’ Οντουμπάτζο), Μαζικού, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία (66’ Πάλμα), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (66’ Παπέ Σεϊκ), Μανού Γκαρθία (82’ Καμάτσο), Γκρέι (57’ Ζερβίνιο).   

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (80’ Τσούμπερ), Πινέδα (90’ Γιόνσον), Λιβάι (90’ Μάνταλος), Αραούχο, Ελίασον (81’ Αμραμπατ).