Γέφυρες προς τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ρίχνει, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα TheSocialist, στον δημοσιογράφο Μπάμπη Καραγεωργίου, ο Παύλος Γερουλάνος.

Μιλώντας για το θέμα των υποκλοπών ο κ. Γερουλάνος δεν παίρνει ιδιαίτερες αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην ερώτηση για τον αντιπολιτευτικό λόγο του κόμματος της αξιωματικ΄κης αντιπολίτευσης απαντά πως "είναι πολύ σύνηθες όταν προσβάλλεται η Δημοκρατία να ενεργοποιούνται όλα τα κόμματα και οι πολιτικοί που έχουν τέτοιες ευαισθησίες".

Στη συνέντευξή του φαίνεται να χρησιμοποιεί περισσότερο επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ, καθώς τονίζει ότι στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ θέλουν "να λάμψει η αλήθεια. Τι περιμένουμε; Τίποτα. Από αυτά που είδαμε χθες, από την εμπειρία μας στον Δήμο με τον κ. Μπακογιάννη και στην Περιφέρεια με τον κ. Πατούλη, έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκάλυψης που θα οδηγήσει τη χώρα σε τοξικότητα και ακυβερνησία. Ο κ. Μητσοτάκης κρατά την Δημοκρατία σε ομηρία και η Δημοκρατία δεν έχει ανοχή για τέτοιους πολιτικούς", υπογραμμίζει.

Μόνο προς το τέλος της συνέντευξης φαίνεται πως θυμάται να κρατήσει αποστάσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση, όταν σε ερώτηση για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τους εορτασμούς για την 3η Σεπτεμβρίου, μεταξύ άλλων, απαντά: "Το ΠΑΣΟΚ ταυτίζεται και πάλι με το σήμερα και το αύριο της χώρας, ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μυρίζουν παρελθόν". Είναι η μοναδική στιγμή που αρθρώνει κριτικό λόγο κατά του ΣΥΡΙΖΑ...