Ένα από τα χειρότερα παιχνίδια είδαν όσοι πήγαν στο Κλ. Βικελίδης κι έγιναν μούσκεμα για να δουν ένα δήθεν ντέρμπι.

Άρης και ΠΑΟΚ ήταν ομάδες χωρίς ρυθμό κι ό,τι έκαναν, το έκαναν από την ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του: Του Μαντσίνι που είχε ένα μακρινό σουτ κι έδωσε στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ωραία ευκαιρία να αποκρούσει από πλευράς Άρη, του Κοτάρσκι που δεν απέκρουσε, αλλά... μπλόκαρε (κακοχτυπημένο είναι η αλήθεια) πέναλτι του Γκρέι και του Τόμας Μπράντον που έχασε με πλασέ από μικρή απόσταση την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, από πλευράς ΠΑΟΚ.

Σαφώς οι δύο ομάδες είναι μακριά από αυτό που θέλουν να πιστεύουν οι οπαδοί τους. Και μπορεί στον ΠΑΟΚ να το ΄χουν αντιληφθεί, στον Άρη, όμως, συνεχίζουν να βρίσκονται αλλού. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν τα τεράστια κενά που έχουν στα αμυντικά χαφ και το κέντρο της άμυνας, τόσο καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ υποτίθεται ότι φτιάχνει ομάδα. Κάποιοι, όμως και απόψε, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Στο τέλος είχαμε σκηνές από το παρελθόν: Νταμπό και Ελ Καντουρί μανούριασαν κι οι πάγκοι βρήκαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής τους απέβαλε και τους δύο, μοίρασε κίτρινες στους πάγκους, την ώρα που ο Ολιβέιρα ήταν ξαπλωμένος στο χόρτο με αίματα στο κεφάλι. Το συνδρομητικό αποφάσισε να... προωθήσει το υπερθέαμα της Σούπα Λιγκ και να δείξει σε ριπλέι μόνον τη φάση των δύο παικτών που έσπρωξαν ο ένας τον άλλον. Για τα υπόλοιπα δεν μας διαφώτισε, προφανώς για να μην πληγεί το άθλημα...

Ο Μαντσίνι κι ο Κοτάρσκι ήταν οι καλύτεροι, ενώ η διαιτησία του Πορτογάλου Γκοντίνιο ήταν απλά καλή. "Έφαγε" το θέατρο και από τις δύο πλευρές, ήταν αυστηρός στις κόκκινες (και με κίτρινες θα καθάριζε) κι έδωσε δύο διακοπές για να δροσιστούν οι παίκτες ενώ στο α μέρος είχε δροσιά και στο β είχαν ανοίξει οι ουρανοί (τον υποχρεώνει ο κανονισμός να δίνει και δεύτερο, όταν έχει δώσει πρώτο).

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / -

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Λουίς Γκοντίνιο, Ρουί Τεσέιρα, Πέδρο Μότα, 4ος Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς

Κίτρινες: 16' Ντιοπ, 71' Ντουκουρέ, 75' Νταμπό / 22' Τσαούσης, 90+2 Ινγκασον, 90+3' Κούρτιτς  

Κόκκινες: 90+6' Νταμπό / 90+6' Ελ Καντουρί  

Οι συνθέσεις:  

Άρης (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιοπ (46’ Νταμπό), Μαντσίνι (81’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81’ Ζερβινιό), Μανού Γκαρθία (63’ Ιτούρμπε), Γκρέι (63’ Πάλμα).  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τσαούσης (59’ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας (59’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς (73’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Μπράντον (63’ Ολιβέιρα).