Ιδιαίτερο σκοπό έχει το φιλικό παιχνίδι που προγραμματίστηκε να δώσουν μεθαύριο (14/9), στο PAOK Sports Arena, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Η αναμέτρηση εντάχθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή. Το ματς θα αρχίσει στις 16:00 και η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, γνωστοποιώντας σήμερα το γεγονός, ανέφερε σχετικά:
«Αυτή την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:00, o ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται στην ΑΕΚ σε έναν πολύ ιδιαίτερο φιλικό αγώνα!
Θα είναι το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής σεζόν στο PAOK Sports Arena με ανοικτές πόρτες, με δύο προσφυγικές ομάδες που θα τιμήσουν με αυτή την φιλική αναμέτρηση τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή.
Σε μία σημαδιακή ημέρα, στις 14/9, μία ημέρα μνήμης, τιμής και σεβασμού όλων εκείνων που χάθηκαν ή εκδιώχθηκαν λόγω της μικρασιατικής καταστροφής.
Ο αγώνας ΠΑΟΚ mateco - ΑΕΚ, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την μικρασιατική καταστροφή, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους».