Ας παραδεχθούμε το εξής: Για τους άντρες -για τους περισσότερους τελοσπάντων- το μέγεθος τελικά μετράει κι όχι μόνο όσον αφορά στο μόριό τους. Για παράδειγμα, τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού αποτελούν ένδειξη αρρενωπότητας, ενώ τα μεγαλόσωμα σκυλιά είναι εκείνα που ταιριάζουν σε έναν άντρα ιδιοκτήτη. Παρομοίως, κι ένα φανταχτερό, επιβλητικό ρολόι, που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.Γι' αυτό το τελευταίο πάντως οι γυναίκες φαίνεται να έχουν αντίθετη γνώμη, μιας κι ένα ογκώδες ρολόι με πολύτιμους λίθους, ίσως προσελκύσει όλη την προσοχή πάνω σου, αλλά για όλους τους λάθος λόγους. Έρευνα της εταιρείας Μοντερνο στην οποία συμμετείχαν γυναίκες από 20 έως 39 ετών, αποπειράθηκε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαλύψει τι γνώμη που έχουν οι γυναίκες για τα εντυπωσιακά ρολόγια και για το τι ρολόγια τους αρέσει τελικά να βλέπουν στους αντρικούς καρπούς. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Ο μινιμαλισμός παραμένει ο καλύτερος τρόπος για να της τραβήξεις την προσοχή. Απ' όλα τα αντρικά ρολόγια που είδαν σε φωτογραφίες, οι περισσότερες γυναίκες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε διακριτικά σχέδια. Τα Nomos Tangente και Junghans Max Bill Automatic ήταν εκείνα που πήραν τις πιο πολλές ψήφους, με τα Omega Seamaster και Rolex Milgauss, τα κλασσικά σπορ μοντέλα, να ακολουθούν.Πάντως, οι επίσημες/βραδινές σειρές των Omega και Rolex δεν τα πήγαν τόσο καλά στις γυναικείες προτιμήσεις όσο θα περίμενε κανείς, με το Speedmaster Professional ‘Moonwatch’ και το Rolex Submariner να πιάνουν μόλις 50%.Στο καναβάτσο βρέθηκαν επίσης τα ογκώδη, φαντεζί με χρυσό «περιτύλιγμα» ρολόγια, όπως το Big Bang Gold της Hublot και το Royal Oak της Audemars Piguet.Τέλος, στον πάτο της λίστας οι γυναίκες κατέταξαν το κλασικό τετράγωνο ρόλοι, που αποτελεί ωστόσο μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν. Ας πούμε, το Reverso της Jaeger-LeCoultre και το Monaco της TAG Heuer οριακά άγγιξαν το 24%.
Συμπέρασμα; Για ακόμη μία φορά, τουλάχιστον όσον αφορά στο στυλ σου, η απλότητα είναι το παν. Όσο πιο απλό είναι το ρολόι στον καρπό σου, τόσο πιο ελκυστικός γίνεσαι στα μάτια των θηλυκών, που σε περιτριγυρίζουν.

https://gr.askmen.com