Ζορίστηκε για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι αραδιάστηκαν στην άμυνα και δεν έβγαιναν με τίποτα! Το 81% της κατοχής μπάλας από τους γηπεδούχους, το αποδεικνύει περίτρανα.

Δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που είδαμε και, φυσικά, αυτή θα είναι η ποιότητα των αγώνων που θα βλέπουμε, εφέτος, στην Τούμπα, από τις περισσότερες ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά στο... 80', καθώς το σκορ ήταν στο 1-0, μπας και κερδίσουν κάτι. Λίγο ο Ίνγκασον, λίγο ο Κοτάρσκι, έσβησαν τις προσπάθειές τους και το τελικό σκορ ήταν απόλυτα δίκαιο.

Ο Δικέφαλος ήταν σαφώς καλύτερος από το παιχνίδι για την Κόνφερανς, αφού φαίνεται πως βρήκε έναν καλό εκφραστή των επιθετικών του προσπαθειών. Ο Μπράντον Τόμας, που πέτυχε και το γκολ της νίκης, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις κι έδειξε ότι θα προβληματίσει τις αντίπαλες άμυνες. Είχε κι άλλες ευκαιρίες, με τον Νάρεϊ, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι νεαροί Έλληνες που χρησιμοποιήθηκαν -σε μια αγωνιστική που οι ομάδες κατέβηκαν με ελάχιστους γηγενείς.... Πάντως, οι γηπεδούχοι, δεν έδειξαν και τεράστια πρόοδο, κουράστηκαν εύκολα και δεν κατάφεραν να παίξουν γρήγορα -σ' αυτό το τελευταίο, βέβαια, την... ευθύνη φέρει ο αντίπαλος, που έκλεισε όλους τους χώρους, με σκοπό να φύγει έστω με έναν βαθμό.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία.

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ ο Μπράντον Τόμας κι ο Ίνγκασον κι από τον Παναιτωλικό ο Ανέστης κι ο Φλόρες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 7' Μπράντον Τόμας / -

Δοκάρια: - / - 

Διαιτητές: Άγγελος Ευαγγέλου, Ιορδάνης Απτόσογλου, Ανδρέας Φωτόπουλος, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Κίτρινες: - / 64' Ντουάρτε,  75' Αποστολάκης

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (81’ Σάστρε), Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (71’ Ράφα Σοάρες), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ (81’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65’ Ελ Καντουρί), Τόμας (71’ Ολιβέιρα).  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81’ Βαρόνε), Φλόρες, Ντουάρτε (81’ Ξενιτίδης, Ντίας (71’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (57’ Νταγκό), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο).