Συνεχής είναι η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαγκαδά προς τους ευπαθείς και ευάλωτους δημότες με την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους.

Για τον μήνα Αύγουστο, η διανομή θα γίνει τμηματικά μέσα σε τρεις ημέρες.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 26 Αυγούστου η διανομή θα γίνει στη Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά, την Τρίτη 30 Αυγούστου στη Δημοτική Ενότητα Σοχού και την Τετάρτη στις Δημοτικές Ενότητες Καλλινδοίων και Κορώνειας.

Σημειώνεται ότι οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την ημέρα και ώρα διανομής ανά δημοτική ενότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να ανακουφίσει αποτελεσματικότερα όσες οικογένειες το έχουν ανάγκη.

«Το επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να χαρτογραφήσουμε την κατάσταση ώστε να έχουμε σαφή εικόνα των αναγκών που έχουν οικογένειες σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά και να έχουμε τη δυνατότητα να τις εξυπηρετούμε καλύτερα. Στόχος μας είναι να ενισχυθεί περαιτέρω το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμο μας», επισήμανε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Μπρατάνης.

Σε αυτή τη λογική ο Δήμος Λαγκαδά πρόκειται να ενισχύσει το φάσμα δράσεων για τη διασύνδεση και τη συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις, με σχολεία, με την τοπική κοινωνία ευρύτερα για τη συλλογή των προϊόντων που θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.