Απόλυτος κυρίαρχος της πρεμιέρας με τον Λεβαδιακό ο Άρης, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επικρατήσει με 3-0 του αντιπάλου του, δείχνοντας, μάλιστα, με την εμφάνισή του, ότι εφέτος πάει για το κάτι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι είχαν και την ταχύτητα και τη δύναμη και την ποιότητα. Μάλιστα ευτύχησαν να πέσουν σε μία ομάδα που είπε να παίξει όσο μπορούσε και δεν κλείστηκε στην άμυνά της (ήταν και το γκολ που δέχτηκε νωρίς, αλλά έχουν δει τα μάτια μας πολλές ομάδες να χάνουν με 1-0 και να περιμένουν πίσω μπας και βγει καμία μπαλιά μπροστά και γίνει καμία λούφα...), βρήκαν τα κενά, ήταν και σαφώς ανώτεροι και το 3-0 ήταν και... χαριστικό, αφού οι κίτρινοι έχασαν τις ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: 12' Μαντσίνι, 45+1' Μαντσίνι, 68' Γκρέι / -

Δοκάρια: - / -

Διαιτητές: Γεώργιος Τζοβάρας, Μιχαήλ Παπαδάκης, Αντώνιος Σινιοράκης, 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

Κίτρινες: 75' Ντουκουρέ / 29' Κωνσταντινίδης, 50' Μπελμόντ, 72' Συμελίδης.

Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ντουκουρέ, Νταμπό (46’ Παπέ Σεϊκ), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο), Καμάτσο (46’ Μανού Γκαρθία), Γκρέι (82’ Χατζηιωάννου), Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Μαντσίνι. 

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο (62’ Νίκας), Βήχος, Βρακάς (76’ Βουτσάς), Δούμτσιος, Συμελίδης (76’ Ρεγκίς), Κωνσταντινίδης, Μπελμόντ (58’ Καζενγκά), Τζημόπουλος.