Μετά το ρεζίλεμα του Ολυμπιακού χθες, σήμερα ήρθε το ρεζίλεμα του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα του, από μία ομάδα που ακούμπησε τη μπάλα στα πόδια της δύο φορές! Τη μία έκανε γκολ και τη δεύτερη κατάφερε σε τετ α τετ να μην πάρει ούτε κόρνερ!

Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ας πληγώνει: Η Λέφσκι ήταν χωριό. Ήξερε, όμως, να αμύνεται. Έβαλε τείχος στο... κέντρο κι ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρόπο να το σπάσει.

Πώς σπας μια τέτοια άμυνα τόσο ψηλά; Ή από τα άκρα, ή με έναν που ξέρει και θέλει να κάνει ντρίπλες. Τα άκρα δούλεψαν μετά το 45' κι ενώ ήμασταν, ήδη, στο 0-1. Το ίδιο και οι ντριπλέρ: Μπήκε στο παιχνίδι ο Μπίσεσβαρ, απελευθερώθηκε ο Ντάντας και "κάτι" δούλεψε.

Κι εκεί, επειδή μετά το 1-1 η εικόνα δεν άλλαζε, ο έμπειρος Βιερίνια κι ο επιρρεπής Αουγκούστο "μάσησαν" τον τσαμπουκά των Βουλγάρων . Πήραν κόκκινες για διαμαρτυρίες κι άφησαν τον ΠΑΟΚ με... 9 παίκτες!.

Όχι ότι άλλαξε και τίποτα δηλαδή... Η Λέφσκι πέτυχε γκολ από λάθος του Λύρατζη, που έδωσε, ως τελευταίος αμυντικός, την μπάλα σε αντίπαλο (τον Ρονάλντο). Από εκεί και πέρα ήταν το απέραντο μηδενικό. Αλλά κι ο ΠΑΟΚ, πέρα από σουτ του Νάρεϊ, δεν πλησίαζε την αντίπαλη εστία ούτε με ταξί! Το γκολ ήρθε από ατομική ενέργεια.

Οι αριθμοί τα λένε όλα: 83-17 η κατοχή, 1-0 οι επεμβάσεις των τερματοφυλάκων και 1-1 το σκορ...

Στο τέλος οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με την εξέδρα των φανατικών. Καλή η προσπάθεια, αλλά... όλοι θα προτιμούσαν να τα καταφέρουν παίζοντας καλύτερα.

Να δούμε ποιοι ξεχώρισαν; Ο Ίνγκασον, ο Κάργας, ο Νάρεϊ κι ο Ζίβκοβιτς - εκτός του Μπίσεσβαρ. Για το πάθος τους κι όχι για την εικόνα τους στο χόρτο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66’ Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72’ Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (λ.τρ. 46’ Βιερινία), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46’ Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ

Λέφσκι Σόφιας(Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχαΐλοφ, Πετρίς, Σονκό Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεφ, Κράστεφ, Φαν ντερ Καπ, Μιλάνοφ (85’ Πέτκοφ), Ρονάλντο (83’ Κράεφ), Μπαρί (90’+ Μίτκοφ), Γουέλτον