Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 22χρονη κοπέλα τα ξημερώματα της Κυριακής σε νυχτερινό μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρμαρά στη Χαλκιδική. 
Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 22χρονη ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άντρα. Όταν η κοπέλα αντέδρασε ο άντρας προέβη σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον της και την ξυλοκόπησε, χτυπώντας την στο πρόσωπο. 
Στη συνέχεια η κοπέλα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας όπου κατήγγειλε το περιστατικό. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, με βάση της περιγραφές της καταγγέλλουσας έγινε έρευνα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του άντρα, ο οποίος είναι ένας 33χρονος από την Αλβανία. 
Ο 33χρονος δεν βρέθηκε κατά τη διάρκεια του αυτόφωρου και επί του παρόντος δεν έχει συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας. 
Σημειώνεται ότι σε αναρτήσεις που έγιναν στο twitter από άλλο χρήστη και όχι από την καταγγέλλουσα, καταγγέλλεται πως όταν η 22χρονη πήγε στην αστυνομία οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί την έδιωξαν λέγοντάς της να πάει να κοιμηθεί. Οι καταγγελίες αυτές διαψεύδονται από την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία υπήρξε άμεση διερεύνηση του περιστατικού, που οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.