Ένα τατουάζ, στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη “sara” ή “sava”είναι το κλειδί για το θρίλερ που εξελίσσεται από σήμερα Κυριακή 19/6/2022 στο Θερμαϊκό.

Όλα άρχισαν όταν ψαράς εντόπισε ακέφαλο πτώμα του οποίου τα κάτω άκρα ήταν κομμένα. Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και σήμανε συναγερμός. 

Το πτώμα παραδόθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης και φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο. Η νεκροψία - νεκροτομή θα γίνει αύριο.

Στο μεταξύ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης αναζητά περισσότερες πληροφορίες για να λύσει το μυστήριο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, το πτώμα που βρέθηκε είναι χωρίς κεφάλι και πόδια. Το βρήκε ο ψαράς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και, καθώς είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, δεν είναι δυνατό να υπολογιστεί η ηλικία του. Έτσι, αναμένεται να βρεθεί μια άκρη από το ιδιαίτερο τατουάζ που έφερε.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για το άτομο που περιγράφεται ή έχουν αγνοούμενο άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά, να τηλεφωνήσουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου στο Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου στο τηλέφωνο 2313325800.