Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι μια ελληνική ομάδα δεν μπορεί να κουβαλάει δύο και τρία καρπούζια κάτω από μία μασχάλη...
Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε, "ξεζουμίστηκε" όπως δήλωσε μετά το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους και ο Ρασβάν Λουτσέσκου κι έχασε δίκαια από τον Ολυμπιακό που, πιο ξεκούραστος, πιο κεφάτος και αποφασισμένος, σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα.
Ρεζιλίκι για τον Δικέφαλο, που έβλεπε τις σαμπάνιες να ανοίγουν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσε να πει κουβέντα γιατί, απλά, ο αντίπαλός του ήταν καλύτερος και δίκαια πέρασε με ανατροπή από την Τούμπα.
Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 6 βαθμούς διαφορά από τον 2ο και πρέπει να υποδεχτεί όλους τους διεκδικητές της 2ης θέσης (Άρη και Παναθηναϊκό). Δυο στραβοπατήματα φθάνουν για να χαθεί η 2η θέση που θα είναι μεγάλη απώλεια για τους ασπρόμαυρους.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 10' Μουργκ / 51' Λόπες, 62' Ρέαμπτσιουκ
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Διαιτητές: Λουίς Γκοντίνιο, Ρουί Τεσέιρα, Αντρέ Κάμπος 4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Ζαμπαλάς
Κίτρινες: 90+3' Σίντκλεϊ, 90+4' Ακπομ / 37' Μασούρας, 71' Λόπες, 79' Βάτσλικ, 89' Μαντί Καμαρά.  
Κόκκινες: - / - 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46' Μιχάϊ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (60' Σβαμπ),  Σοάρες (60' Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Μουργκ, Μιτρίτσα (75' Ολιβέϊρα), Τσόλακ (63' Ακπομ).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά,  Παπασταθόπουλος, Μπα (64' Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46' Ροντρίγκες), Λόπες (78' Βρουσάϊ), Μασούρας (46'  Αγκιμπού Καμαρά) και Τικίνιο (46' Ελ Αραμπί).