Αναφορά στα έργα υποδομών έκανε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Καραγιάννης.

Αναφορικά με το κυκλοφοριακό και ιδιαίτερα το μετρό στη Θεσσαλονίκη, είπε πως «θα είναι ολοκληρωμένο και λειτουργικό στα τέλη του 2023», συμπληρώνοντας πως, «στη Θεσσαλονίκη δεν κάνουμε μόνο αυτό, παρεμβαίνουμε στην περιφερειακή, όπου μέχρι τέλος της χρονιάς ξεκινούν τα εργοτάξια».

Για το πόσο θα στοιχίσουν τα έργα, δεδομένων των ανατιμήσεων σε όλους τους τομείς, διαβεβαίωσε ότι, «δεν θα μας στοιχίσουν τα μέτρα τρεις φορές πάνω», καθώς, μεταξύ των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση είναι να πληρωθούν στις τρέχουσες τιμές η άσφαλτος, τα πλαστικά και το πολυαιθυλένιο.

«Τα έργα δεν θα σταματήσουν», διαβεβαίωσε και αναφέρθηκε στο σχεδιασμό για έργα όπως, η Εθνική Πατρών – Πύργου, όπου σε 40 μήνες θα έχει παραδοθεί όλο το έργο, ενώ τα έργα στον ΒΟΑΚ ξεκινούν μέχρι τέλος του χρόνου.

«Προσπαθούμε να λύσουμε γραφειοκρατικά προβλήματα, δουλεύουμε συνεχώς ώστε να προχωρήσουμε τα έργα υποδομής», σημείωσε σχετικά.

Ερωτηθείς τέλος για το αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πρόκειται το Σάββατο να βρεθούν στην Αθήνα, για τον τελικό Κυπέλλου, θα περάσουν ελεύθερα τα διόδια, είπε πως, «ήδη έχουμε έρθει σε επαφή με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το πώς θα εξελιχθεί η προσέλευση των οπαδών του ΠΑΟΚ», χωρίς όμως να υποσχεθεί κάτι.