Με δέκα μαχαιριές, έστειλε στο νοσοκομείο τον πατριό του. Ως δράστης φέρεται 17χρονος κι ως θύμα του, 36χρονος. Σκηνή του δράματος, το σπίτι τους στην Πυλαία.

Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας. Αστυνομικοί της ομάδας “Ζ”, έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον 17χρονο να κινείται κοντά στο συγκεκριμένο σπίτι. Του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά  εκείνος το ΄βαλε στα πόδια. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα πιο μακριά. Τότε εκείνος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του. 

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. Απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 36χρονος πατριός του προς την 43χρονη μητέρα του.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Όπως λέει στο newsit.gr, ο παππούς του 17χρονου «χθες το βράδυ ο εγγονός μου είδε την μητέρα του χτυπημένη και έγινε το έλα να δεις. Επιτέθηκε στον γαμπρό μου. Έχουν υπάρξει ξανά μικρότερα προβλήματα μεταξύ της κόρης μου, του γαμπρού μου και του παιδιού. Έχουν γίνει φασαρίες. Στην κουζίνα του σπιτιού, είχε η κόρη μου ένα μικρό μαχαίρι. Τι ακριβώς έγινε και πως πήρε στα χέρια του το μαχαίρι δεν γνωρίζω. Όλοι τους, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία τους και ο γαμπρός και ο μικρός.

Με τον εγγονό μου έχουμε άλλη σχέση. Μου έλεγε πολλές φορές τι γινόταν. Είναι καλό παιδί. Αν ήτανε 1,5 ποντο πιο μακρύ το μαχαίρι, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πιο σοβαρά. Ευτυχώς δεν κινδύνεψε σοβαρά κανείς».