Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη χθες  o  ΠΑΟΚ mateco στη Λάρισα για την 21η αγωνιστική της Basket League και τα περιθώρια στενεύουν αρκετά για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. 
Απομένουν πέντε μόλις αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πλέον ο Δικέφαλος καλείται να παρουσιαστεί σοβαρός, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στα Play off της Basket League, που αποτελεί το μοναδικό στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ. Με το φετινό ρεκόρ να είναι στο 7-11 οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήνουν τα ματς να περνάνε. Στη χθεσινή αναμέτρηση εμφανίστηκαν οι γνωστές αγωνιστικές παθογένειες, με τους παίκτες του Λυκογιάννη να κάνουν 17 λάθη και να έχουν εμφανές πρόβλημα κάτω από τη ρακέτα.
Αν και προσπάθησαν να βρουν επιθετικές λύσεις από την περιφέρεια, ωστόσο το με 35% ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, ήταν αδύνατο να γίνει η μεγάλη ανατροπή και ο Δικέφαλος να φύγει με τη νίκη από τη Λάρισα. Το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν κάτω από 20% στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να έχει φανερό πρόβλημα και στο περιφερειακό σουτ. οι «ασπρόμαυροι» δεν έδειξαν σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα υψηλής έντασης παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στα οποία η ομάδα έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση, παλεύοντας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Κορυφαίος για ακόμα μια φορά για τον Δικέφαλο ήταν ο Λοβ με 17 πόντους, ενώ από κοντά ήταν και ο Ρίβερς με 15.