Μόνο... κουνέλι από καπέλο δεν έβγαλε, απόψε, ο Μανταντά στην Τούμπα. Ο Γάλλος τερματοφύλακας κράτησε τη Μαρσέιγ, που εκμεταλλεύτηκε ένα -και μοναδικό- λάθος του Κρέσπο και, τελικά, προκρίθηκε με το 2-1 των οφσάιντ του πρώτου αγώνα και το 0-1 της Τούμπας...

Οι Γάλλοι είχαν ένα δαιμονισμένο δεκάλεπτο, αλλά μόνον αυτό. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σε όλο το άλλο χρονικό διάστημα, είχε κλασσικές ευκαιρίες, αλλά, τελικά, έμεινε με την καλή εμφάνιση.

Κρίμα για τον Δικέφαλο, που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού έδειξε ότι ήταν μέσα στις δυνατότητές τους. Θα μας μείνει η γλυκόπικρη γεύση της υπέροχης εμφάνισης των πέντε τελικών στην εστία που έβγαλε δύσκολα ο Μανταντά, αλλά και των περιπτώσεων που η μπάλα έβγαινε άουτ χιλιοστά από τα δοκάρια των Γάλλων.

Θα μας μείνει και η εικόνα του τέλους, με την κατάμεστη Τούμπα να χειροκροτεί τους παίκτες του Λουτσέσκου και τον ίδιο λες και αυτοί ήταν που είχαν προκριθεί. Μεγάλες στιγμές...

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια (68’ Σίντκλεϊ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας (57’ Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς (78’ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (78’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Άκπομ (68’ Τσόλακ).

Μαρσέιγ (Χόρχε Σαμπάολι): Μανταντά, Ρονζιέ, Πέρες, Σαλίμπα, Τσαλέτα-Τσαρ, Λιρόλα, Γκεντουζί, Γκουέιγ, Αρίτ, Παγέτ (88' Κολάσινατς), Μπακαμπού (72’ Ουντέρ).