Η αγωνιστική κατάρρευση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πρόσφατη ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-0 προκάλεσε κύμα αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της ομάδας. Ένας όμως, προφανώς ψυχοπαθής, ξεπέρασε τα όρια αναστατώνοντας την οικογένεια του αρχηγού της ομάδας Χάρι Μαγκουάιρ. «Θα πεθάνεις εάν σε σε 72 ώρες δεν φύγεις από την ομάδα. Θα βάλω τρεις βόμβες στο σπίτι του...» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Αποτέλεσμα είναι ο Μαγκουάιρ να φιλοξενείται από συμπαίκτη του και η οικογένειά του να βρίσκεται ασφαλής σε τοποθεσία που παραμένει μυστική!Το μήνυμα στάλθηκε την περασμένη Τετάρτη, μια μέρα μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ κι ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Αμέσως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έσπευσε στο σπίτι του για να βεβαιωθεί ότι η 27χρονη σύντροφός του και οι δύο κόρες τους είναι καλά.
Ένοπλοι αστυνομικοί με σκυλιά άρχισαν να ερευνούν την περιοχή στην αξίας 4 εκ. λιρών έπαυλη που διαμένει.
Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι δεν προέκυψε κανένα στοιχείο από τις έρευνες, αλλά ανάλογες απειλές πρέπει να εξετάζονται με σοβαρότητα αφού προέρχονται από ψυχοπαθείς που έχουν απρόβλεπτες αντιδράσεις.