Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης κηδεύτηκε, σήμερα το πρωί,  από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Σερρών, ο Δημήτρης Σιαμάγκας. 

Σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο παρέστη στην Κηδεία του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου Παιδείας που τόσο πολλά προσέφερε στην τοπική κοινωνία και τον χώρο της εκπαίδευσης. Σπαρακτικός ήταν ο επικήδειος της κόρης του Κατερίνας.

Η μεγάλη απώλεια του Δημήτρη Σιαμάγκα, που ήταν αντιδήμαρχος Παιδείας, συγκλόνισε τους πάντες. Βαθιά συντετριμμένος επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Με βαριά καρδιά αποχαιρέτισαν τον δικό τους άνθρωπο και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. 

Ο Δημήτρης Σιαμάγκας γεννήθηκε το 1965 από γονείς αγρότες σε μια πολύτεκνη οικογένεια. Ήταν παντρεμένος με την δασκάλα Τσιγκρά-Ζήκα Αναστασία κι έχουν δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Χρήστο.  Σπούδασε Παιδαγωγικά, Οικονομικά και Θεολογία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων και μιλά πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα.

Ήταν 57 χρόνων. Ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.

Κλειστό έμεινε σήμερα στη μνήμη του, το αγαπημένο του σχολείο. Το 18ο Δημοτικό με τους συναδέλφους του αλλά και πολλούς γονείς να βρίσκονται στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου για να του πούνε το τελευταίο αντίο, για να τον αποχαιρετήσουν όπως του άξιζε.