Για περίπου ένα 20λεπτο ζορίστηκε ο ΠΑΟΚ στη Λαμία, κόντρα στην τοπική ομάδα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να χάσει το τρίποντο.

"Δείξαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση -κι αυτό δεν μου άρεσε", είπε ο Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι κι είχε δίκιο, αφού σε αυτά τα 20 λεπτά (10 στο α μέρος κι άλλα τόσα στο β) η ομάδα του γλίτωσε από του... Χάρου τα δόντια. Ως και δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι.

"Παίξαμε καλά, αλλά...", σχολίασε ο Τζιανλούκα Φέστα, που είδε την ομάδα του να τερματίζει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά να στέκεται με αξιώσεις σε αυτά τα 20 λεπτά στο παιχνίδι.

Αυτό, πάντως, που θα μας μείνει από το παιχνίδι, είναι το γκολ του Τζαμπά για το 0-1 και η απίστευτη μπόρα στα μισά του α μέρους. Ως και χαλάζι έριξε... Ο αγωνιστικός χώρος, πάντως, άντεξε.

Μέτρια η διαιτησία του Παπαπέτρου, που είχε κάποιες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο ΔΑK Λαμίας

Γκολ: - / 37' Ζαμπά, 52' Μιχαηλίδης

Δοκάρια: 67' Ελευθεριάδης / - 

Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Ιορδάνης Απτόσογλου, Ανδρέας Φωτόπουλος, 4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Κίτρινες: 43' Νούνιες / 22' Μιχαηλίδης, 38' Ελ Καντουρί, 89' Πασχαλάκης.  

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:  

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Λούκας, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (81’ Μαζουλουξής), Νούνιες, Ταϊρόν (54’ Μπανγκουρά), Ελευθεριάδης (68’ Τσούκαλος), Μανούσος, Καραμάνος (81’ Βέλλιος).  

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ινγκασον (69’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (46’ Βιεϊρίνια), Σβ'αμπ, Σοάρες (76’ Κούρτιτς), Ελ Καντουρί, Μουργκ (69’ Α. Ζίβκοβιτς), Ζαμπά, Τσόλακ (81’ Ακπομ).