Δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αναφορικά με καταγγελία 25χρονου μουσικού για ροζ βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο ίδιος και το οποίο φέρεται να διακινήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συνέπεια να διασυρθεί δημοσίως.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, η δικογραφία -που θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών- περιλαμβάνει μια γυναίκα 31 ετών, δύο 23χρονους, έναν 26χρονο κι έναν 25χρονο κι αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση απορρήτου επικοινωνιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού μουσικού, το βίντεο διέρρευσε πέρσι το Φεβρουάριο. Στη συνέχεια, τα ίχνη του χάθηκαν κι ο 25χρονος είχε εκφράσει μέσω διαδικτυακών αναρτήσεων την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του καταγγέλλοντας παράλληλα την ύπαρξη κυκλώματος, που κατά τα λεγόμενά του, βρίσκεται πίσω από την υπόθεση. Ύστερα από πέντε μέρες που δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, εντοπίστηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας, που είχε συσταθεί γι' αυτό τον σκοπό και μεταφέρθηκε για νοσηλεία. Τον τελευταίο καιρό ο μουσικός ζει στη Γερμανία.