Η παρακμή του δυτικού πολιτισμού αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην απόφαση του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, να κάνει υπεύθυνο διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ τον Σαμ Μπρίντον, έναν LGBTQ ακτιβιστή, ο οποίος δηλώνει «queer» και ανήκει στην «κοινότητα των κουταβιών».
Ένας όχι απλά ομοφυλόφιλος, έστω και δηλωμένος, κάτι που δεν θα αποτελούσε βέβαια πρόβλημα, αλλά ένα άτομο με σαφώς διαταραγμένο ψυχισμό, όπως φαίνεται σε αυτά που δηλώνει, αλλά και κάνει. Μια πρώτη ματιά του νέου υπεύθυνου διαχείρισης πυρηνικών αποβλήτων των ΗΠΑ:
Ο Σ.Μπρίντον είναι απόφοιτος του MIT της Βοστώνης και «ειδικός στα πυρηνικά απόβλητα» και εντάχθηκε στο υπουργείο Ενέργειας ως υπεύθυνος διάθεσης αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων και αποβλήτων, αυτό όμως που ξεχωρίζει δεν είναι το βιογραφικό του και οι σπουδές του, αλλά η ζωή του ως «LGBTQ ακτιβιστή».
Βασικά, ούτε καν, τίποτα από όλα αυτά είναι: Ένα άτομο με σαφώς διαταραγμένο ψυχισμό, παντελώς ακατάλληλο για οτιδήποτε σχετικό με τόσο «βαριά» δημόσια θέση. Ο νεαρός, που συνήθως εμφανίζεται δημόσια με φανταχτερά γυναικεία ρούχα ή ανδρικά κοστούμια που συνδυάζει με γόβες στιλέτο, αυτοπροσδιορίζεται ως «queer», δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο φύλο.