Παραδόθηκε πριν από λίγο ο 25χρονος Έλληνας, που αναζητείτο από τις αρχές. Ο νεαρός, του οποίου το όνομα βρίσκεται στο κατηγορητήριο των 11 για τη σφαγή του Αλκη Καμπάνου, πήγε -σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr- μαζί με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε στην ανακρίτρια που είναι επιφορτισμένη με την αρχική ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έχει σοκάρει όλο τον ελληνικό λαό. Από το γραφείο της εισαγγελέως ο 25χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μέχρι να κληθεί από τις δικαστικές αρχές για να απολογηθεί. Για τις αρχές, ο νεαρός οργανωμένος οπαδός στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, αποτελεί μυστήριο που προσπαθούν να φωτίσουν οι αναλυτές της Ασφάλειας.
Ο “Αθηναίος” όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, είναι “καθαρός”, δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε, σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.
Ούτε στα στέκια της Θεσσαλονίκης όπου σύχναζε, ούτε στο σπίτι του στην Αθήνα, ούτε στα γραφεία του συνδέσμου όπου έκαναν έφοδο βρέθηκαν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τις κινήσεις του. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. Πήγε για να πάρει μέρος στην παγανιά θανάτου στην “καρδιά” των Αρειανών, ή βρέθηκε συμπτωματικά στο σύνδεσμο της Παλαιών Πατρών Γερμανού και εντάχθηκε στο οπαδικό τάγμα εφόδου;
Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποινικό παρελθόν των συλληφθέντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο Έλληνες, (ένας 20χρονος και ένας 23χρονος) έχουν συλληφθεί γιατί είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ ο πρώτος κατηγορήθηκε για απρόκλητη σωματική βλάβη με ρατσιστικά κίνητρα.
Οι άλλοι δύο Έλληνες ηλικίας 21 και 22 ετών, φέρονται να έχουν παρελθόν καθώς ο πρώτος φέρεται να έχει συλληφθεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο ενώ ο άλλος για διακεκριμένες φθορές και οπαδικά επεισόδια.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:


Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.