Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογήθηκε το απόγευμα ο 22χρονος, ένας από τους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. 
Πρόκειται για τον 12ο κατηγορούμενο και οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, που παραδόθηκε, στην αστυνομία την περασμένη Δευτέρα. 
Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε την ουσιαστική συμμετοχή του στο έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι δεν εγκατέλειψε το όχημα και ότι δεν γνώριζε για τον οπλισμό που μετέφεραν οι συγκατηγορούμενοί του -και ήδη προσωρινά κρατούμενοι- ούτε και για την επίθεση.
Επειδή εκκρεμούσε η διαδικασία τού Αυτοφώρου για τον σουγιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου. Στη 1.30 μετά το μεσημέρι, η υπόθεσή του αναβλήθηκε (εκ νέου) μετά από αίτημα του συνηγόρου του που επικαλέστηκε κώλυμα λόγω της διαδικασίας της ανάκρισης, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24/2. Κατόπιν τούτου, ο 22χρονος επέστρεψε στο Αστυνομικό Μέγαρο και μεταφέρθηκε εκ νέου, το απόγευμα, στα Δικαστήρια για να απολογηθεί στην ανακρίτρια ώστε στη συνέχεια να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση.